Kérdése van? Hívjon minket! +36-70-669-8946

H-P: 10-20 Szo-V: 12-20

Póló- és ruhafestés sablonok

Az áruházban található másik kategóriába sorolt sablonok is rendelhetőek erre a célra. Jelezd e-mailen, ha más kategóriában találtál sablont vagy más méretben szeretnéd erre a célra és egyeztetés után legyártuk részedre.

E-mail cím: info@hazaiwebaruhaz.hu

 

PÓLÓFESTÉS ELŐRE GYÁRTOTT SABLONOKKAL!

 

Kellékek:
- tetszőleges póló
- öntapadó dekor sablon

- vastagabb karton a minta nagyságához igazítva
- textil festék
- díszítéshez vasalható stasszkő
- ecset
- sütőpapír
- vasaló

 

1.) Válaszd ki a neked tetsző sablont.

2.) A sablont óvatosan szedd le a hordozóról.

3.) A póló festés megkezdése előtt tegyél egy vastagabb karton a két anyag közé, hogy megelőzd a festék átfogását a hátoldalra illetve az előoldalra. Ragaszd rá a sablont a pólóra, ruhára vagy amire a mintát szeretnéd festeni. Jól dörzsöld át, hogy mindenhol felragadjon a felületre.

4.) Óvatosan távolítsd el az applikáló fóliát úgy, hogy a pólón maradjon a sablon. Ha a teljes applikálót leszedted, akkor a sablon újra simogasd végi, hogy jól odatapadjon az anyagra.

5.) Hordjuk fel ecsettel egyenletesen a textilfestéket. Várjuk meg amíg megszárad, ez a festék fajtájától és a helyiség hőmérsékletétől függően lehet 3 óra vagy 24 óra is. 

6.) Ha megszáradt óvatosan huzzuk le a sablont a ruháról. A köztes részeket egy tompa csipesz segítségével tudjuk leszedni.

7.) Díszíthetjük strasszkövekkel a mintánkat, hogy még egyedibb és szebb mintákat tudjunk létrehozni. Ezután óvatosan, hogy a kövek ne mozduljanak el, egy sütőpapírt fektessünk a mintára. Háztartási vasalóval a ruha cimkéjén jelzett legnagyobb fokozaton vasaljuk át a mintát. Ezzel fixáljuk a textilfestéket a ruhán illetve a vasalható strasszköveket.

8.) Ezennel elkészült az egyedi ruhadarabunk! Viseljük büszkén a saját alkotásunk :)

 

Az így elkészült ruhákat kímélő mosási programmal vagy kézzel (maximum 40 fokon) javasolt tisztítani, kifordítva. Szárítás után a vasaláskor a mintát ne közvetlenül tegyük a vasaló alá, hanem ilyenkor is sütőpapír vagy másik textil segítségével vasaljuk ki.


6termék 16

Száj - festősablon

948 Ft
6termék 16