Kérdése van? Hívjon minket! +36-70-669-8946

H-P: 10-20 Szo-V: 12-20

Pólófeliratok, pólómatricák

Feliratos pólómatricák!

Használati útmutató:

1. Kontúrvágott, felvasalható pólómatrica (vékony):

A ragadós felével lefele helyezzük a textilre, tegyünk a tetejére sütőpapírt, majd kézi vasalóval kb. 180 °C fokon (II. fokozat) erősen nyomva vasaljuk át kb. 1-2 percig. Figyeljünk rá, hogy mindenhol erős nyomást fejtsünk ki. Ezután az átlátszó hordozó réteget óvatosan távolítsuk el. Ha a minta nem marad még a textilen, akkor újra tegyük rá a sütőpapírt és vasaljuk tovább erős nyomással. Az átlátszó hordozó réteg eltávolítása után helyezzük vissza a sütőpapírt és azon keresztül vasaljuk újabb 1-2 percig erősen nyomva a vasalót a felületen.

2. Kontúrvágott, felvasalható pólómatrica (plüssös felületű):

A ragadós felével lefele helyezzük a textilre, tegyünk a tetejére sütőpapírt, majd kézi vasalóval kb. 180 °C fokon (II. fokozat) erősen nyomva vasaljuk át kb. 3-5 percig. Figyeljünk rá, hogy mindenhol erős nyomást fejtsünk ki. Ezután az átlátszó hordozó réteget óvatosan távolítsuk el. Ha a minta nem marad még a textilen, akkor újra tegyük rá a sütőpapírt és vasaljuk tovább erős nyomással. Az átlátszó hordozó réteg eltávolítása után helyezzük vissza a sütőpapírt és azon keresztül vasaljuk újabb 3-5 percig erősen nyomva a vasalót a felületen.

Mosási élettartam:

Megfelelő használat és tisztítás esetén a matrica hosszú ideig nem válik le, valamint nem is repedezik a textil felületén. Ha nem megfelelő volt a felvasalás, előfordulhat, hogy elválik a textiltől a minta, ebben az esetben sütőpapíron keresztül újra erős nyomással átvasalva visszaragad a matrica.

Vasalás:

Kifordítva vagy a matricát sütőpapírral fedve


Mosás:

Kifordítva, maximum 40 °C fokon, gyengén centrifugázva, kézzel ne csavarjuk, mert sérül a matrica!

 

Ezen a linken látható a gyakorlatban a felvasalás menete:


5termék 15

It's her vagy It"s him - vasalható matrica

1 500 Ft

Mr vagy Mrs horoszkóppal - vasalható matrica

1 500 Ft

Shar Pei fej - vasalható matrica

1 500 Ft
5termék 15